hotel Scoglio Del Leone 4* Zambrone
hotel Scoglio Del Leone 4* Zambrone

hotel Scoglio Del Leone 4* Zambrone

Lokacija: Hotelski kompleks se nalazi na padini iznad svoje privatne plaže, u zalivu Zambrone. Od grada Tropea je udaljen 8 km, dok je od aerodroma Terme Lamecia udaljen oko 45 km.

Sadržaj: Na velikoj terasi smeštenoj ispred glavnog restorana služe se jela nacionalne kuhinje. U hotelu postoji bar u kome se služe osvežavajući napici i snack bar. Pored recepcije, hotel nudi usluge rent a car servisa, usluge pranja i peglanja veša i shuttle bus servis do plaže. Gosti hotela mogu da uživaju u sportskima aktivnostima kao što su ronjenje, vožnja kanua i sportovi na pesku. U okviru hotelskog kompleksa se nalazi veliki otvoren bazen, sa posebnim ograđenim delom za decu. Hotel ima fitnes centar. Deci je posvećen poseban program osmišljen od strane animatora, dok se u večernjim satima organizuju razne vrste zabava.

Sobe: Ukupno 70 prostranih soba koje su raspoređene u 5 zgrada. Svaka soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i mini bar i balkon ili verandu.

Usluga: doručak, večera.

hotel Scoglio Del Leone 4* Zambrone – cenovnik

 

 

HOTEL

tip sobe

usluga

15.06

25.06

05.07

15.07

25.07

04.08

14.08

24.08

03.09

broj nocenja

10

10

10

10

10

10

10

10

10

Scoglio Del Leone  4*
ZAMBRONE

1/2 standard

PP

682

682

873

932

940

1276

1276

888

633

dodatni krevet

541

541

676

718

724

956

956

685

506

1. dete (2-7)

180

180

180

180

180

180

180

180

180

1. dete (7-13)

446

446

544

575

580

743

743

549

421

1/2 pogled more

726

726

918

978

986

1397

1397

940

682

dodatni krevet

571

571

707

750

757

1041

1041

721

541

1. dete (2-7)

180

180

180

180

180

180

180

180

180

1. dete (7-13)

 

468

468

567

598

604

803

803

575

446

SCOGLIO DEL LEONE 4*                               

cena ukljucuje konzumaciju 1/2 l vode i 1/4 l lokalnog vina za vreme večere,  set za plažu (1 suncobran + 2 sedeljke za plažu)

Doplata za FB 9 eur po osobi po noći                        

KREVETAC 5 eur dnevno za dete do 4 god.                       

peškir za plažu 7 EUR za nedelju dana (zamena max 3 puta u nedelji )

LEGENDA:

ND - dorucak ( švedski sto ); PP - polupansion ( dorucak / vecera - švedski sto) ; MV  - pogled brdo, GV - pogled basta, NA - najam studija ili apartmana, 1/2 - dvokrevetna soba, blc - balkon
Studio - soba sa dva ili tri lezaja, sa kuhinjskom nisom, APP - apartman, porodicne sobe - su vece od uobicajnih, (cesto I sa jednom spavacom sobom I dnevnom sobom), z - zajednički ležaj
 
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan. Beograd - Kalabrija ( aerodrom Lamecija terme) : Sastanak putnika na aerodromu Beograd dva sata pre poletanja kod šaltera Agencije Ponte. Prevoz čarter letom 
( let traje cca dva sata ). Dolazak u Kalabriju.  Transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel. Hotelske usluge prema programu. Noćenje.
2. - 10. dan : Individualne aktivnosti. Mogućnost fakultativnih izleta i razgledanja.
11.  dan Kalabrija ( aerodrom Lamecija terme) - Beograd: Napuštanje soba do 10 h. Transfer do aerodroma, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda (AIR SERBIA). 
 
ARANŽMAN UKLJUČUJE:
Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Lamezija terme- Beograd,
Smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluge i tipa sobe naznačene u tabeli,
Transfer aerodrom - hotel - aerodrom, 10 EUR YQ taksa ( YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće objavljivana 2 puta mesečno;
Usluge predstavnika, troškove organizacije putovanja.
 
ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
Aerodromske takse u visini od  40.70 EUR ( 16.72 EUR aerodromska taksa Beograd, 23 EUR aerodromska taksa u Lamecija terme, 0.98 EUR DCV taksa) ,
plaćaju se u agenciji uz aranžman u dinarskoj  protivvrednosti; YQ je taksa za poskupljenje goriva, a njena visina zavisiće od devijacije cene goriva i biće
objavljivana 2 puta mesečno; DCV je taksa direktorata za razvoj saobraćaja,
Dinarski deo aranžmana (plaćaju je odrasli i deca) u iznosu od 2.990,00 rsd
Deca do 2 god besplatno
Sve navedene takse su podložne promeni  i eventualna poskupljenja naplativa su sve do početka putovanja.
City taxe za sve hotele - hotel 3* cca 1.5 EUR po osobi po noći, hotel 4* cca 2 EUR po osobi po noći, hotel 5* cca 3 EUR po osobi po noći (plaćaju se na licu mesta u gotovini)
Troškovi fakultativnih izleta , putno zdravstveno osiguranje, individualni troškovi, sve što nije naznaceno pod " ARANŽMAN UKLJUČUJE"
 
OPŠTE INFORMACIJE
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman
nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava
pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
 
USLOVI PLAĆANJA
1. UPLATA DO POLASKA- Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana , a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Uplate aranžmana po cenama ranog bukinga : podležu posebnom načinu plaćanja koji je određen za svaki hotel posebno. Ne pridržavanje uslova plaćanja ili
kašnjenje prilikom uplate podrazumeva gubljenje prava na korišćenje popusta za rani buking.
2.UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije , ostatak uplate čekovima građana na više mesečnih rata, koje  je
potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa, prva rata mora biti sa datumom narednog meseca.
Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu. Poslednji datum dospeća čekova je 30.10.2018.
3.PLATNIM KARTICAMA- Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina .
Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
 
 
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde , putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
 
VIZE:  Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.
 
PREVOZ AVIONOM: Kompanija Air Srbija je glavni prevoznik putnika i agencija nije u mogućnosti da garantuje vreme polaska po kojem će čarter letovi kompanije Air Srbija  biti realizovani. Vreme leta na čarter letovima , objavljuje se najčešće dva dana pre realizacije programa.
Na čarter letovima ne postoje klase sedišta , tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja.
Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova , avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
 
ZA ARANŽMANE KOJI SU RAĐENI NA BAZI ČARTER LETA MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 100 PUTNIKA PO LETU.
ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
 
PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju veće količine prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice , manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti , gelovi , sprejevi i pene.
 
IZGUBLJENI I ZAKASNELI PRTLJAG: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen , po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika agencije  ( na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga , nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
 
TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji  sačekaće Vas predstavnik agencije , koji će Vas uputiti u autobus(mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključeve ( od sobe, sefa) , proverite sva putna dokumenta i platite račune.
 
CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe dete do 2 god. Besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. Dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.Dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa , osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
 
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo dana licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska.
U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta,  isti možete zameniti lanč paketom.
Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.
Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
 
HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
 
ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO  Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive  koncept za vaš hotel.
POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor
u Vašoj sobi.
KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.
 
PUTNA DOKUMENTA: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije  predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu.
Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik  nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 
PREDSTAVNIK AGENCIJE- je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija ,mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći ( usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo).
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,....) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.
 
FAKULTATIVNI IZLETI- su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.
OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE "PONTE TRAVEL" SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP br. 416 od 25.02.2010. god
Garancija putovanja br. 0002/2016 od 25.01.2016. godine

Galerija fotografija