vila Sissy Potos
vila Sissy Potos

vila Sissy Potos

Kada kažemo Tasos, mnogi pomisle na prizor borova koji se nadvijaju nad morem, smaragdno zelenu boju i sever Egejskog mora. Zapravo, to je kosmopolitsko ostrvo koje ima veoma bogatu istoriju, velike peščane plaže, šarmantna odmarališta na obali, tiha planinska sela... Sve od prvog trenutka ukazuje da je odmor na Tasosu nezaboravno iskustvo. 
Na Tasosu možete odsesti u nekoj od mnogobrojnih vila ili hotela, a ručatii i uživati u živopisnim tavernama uz more. Takođe, možete posetiti niz arheoloških nalazišta i praistorijska sela koji su nema svedočanstva nekadašnjeg bogatstva ovog ostrva. Tasos je jedno od najpopularnijih grčkih ostrva među porodicama sa decom, zbog blage klime, velikog broja malih peščanih plaža  i mirnog mora. Potos, veoma popularan turistički kompleks, koji vrvi od taverni, kafića, i pabova koji se nižu obalom. Plaža je prilično uska, pomešan pesak i šljunak. Gotovo uvek je gužva, a suncobrana i ležaljki ima bezbroj. 

Vila Sissy Potos (www.thassos-hotelsissy.com)se nalazi u Potosu, 3-4 minuta od peščane plaže. U blizini vile se nalazi supermarket, pekara, taverne. U sklopu vile se nalaze 6 studija i 3 apartmana. U studiju se nalazi francuski ležaj i sofa na razvlačenje, kompletno opremljena čajna kuhinja, LCD SAT TV, TWC, klima uređaj, besplatan WIFI,  sef box, fen za kosu, balkon. Apartmani imaju dve spavaće sobe, opremljenu kuhinju, LCD SAT TV, TWC, klima uređaj, besplatan WIFI,  sef box, fen za kosu, balkon.. Blizu vile postoji mogućnost besplatnog parkiranja.

vila Sissy Potos – cenovnik

 

Cene su u EUR po studiju /apartmanu,  po noćenju

PERIOD

1/2+2 STUDIO

1/2+2 APARTMAN

25.05.-14.06.

42

66

15.06.-30.06.

60

96

01.07.-31.08.

84

120

01.09.-15.09.

60

96

16.09.-30.09.

42

66

Napomena

Cene su po noćenju za dve odrasle osobe + dvoje dece do 15 god ili tri odrasle osobe.

Cene su po noćenju za dve odrasle osobe + dvoje dece do 15 god ili tri odrasle osobe.

DOPLATA

Treće dete u pratnji dve odrasle osobe plaća 6 eur po noćenju.

Treća odrasla osoba uz dvoje odraslih i dvoje dece do 15 god plaća 12 eur po noćenju. Četvrta odrasla osoba plaća 12 eur po noćenju.

 

 • U 1/2+2 studiju mogu biti smešteni maksimum dve odrasle osobe i troje dece (do 15. god) ili tri odrasle osobe
 • U 1/2+2 apartmanu mogu biti smeštene maksimum tri odrasle osobe i dvoje dece (do 15. god) ili četiri odrasle osobe

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Boravak u izabranoj vili po studiju ili apartmanu, po noćenju
 • Organizaciju putovanja

ARANŽMAN  NE OBUHVATA:

 • Prevoz
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (preporučuje se, putnici ga mogu uplatiti u T.A. Duga travel)
 • Individualne troškove

NAPOMENA:

 • Ukoliko se otkaže rezervacija do 31 dan pre početka korišćenja aranžmana, naplaćuju se penali 35 eur. Ukoliko se rezervacija otkaže posle depozit u iznosu od 40% neće biti vraćen. Ukoliko gost dođe dan kasnije od početka korišćenja aranžmana ili ode ranije, ne može se umanjiti cena.
 • Restoran blizu vile Sissy u Potosu - Doplata za doručak, minimum uplata za 4 dana (od 09-11h: šunka, sir, puter, hleb, marmelada, kafa ili đus ili mleko ili čaj) 6 eur po danu za odraslu osobu, 4 eur za dete. Doplata za polupansion: odrasli 11 eur po danu, deca 8 eur. (Ručak ili večera: meso ili riba, salata, slatko ili voće)
 • MINIMUM BORAVKA JE 3 NOĆENJA.
 • ULAZAK U SOBE JE POSLE 13.00h
 • IZLAZAK IZ SOBA JE DO 10.00h.

PLAĆANJE:

 • Plaćanje u dinarskoj protuvrednosti po gornjem kursu Banca Intese na dan uplate
 • Mogućnost plaćanja karticma (dina, visa, master)

OVO PUTOVANJE JE U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE DUGA TRAVEL D.O.O., IVANA ĐAJE 3, BEOGRAD I VAŽEĆIM ZAKONOM O TURIZMU REPUBLIKE SRBIJE.

 


Galerija fotografija