hotel Arena 3*
hotel Arena 3*

hotel Arena 3*

Lokacija: hotel  Arena 3 *  nalazi se u centralnom  delu  poznatog letovališta Lido di Jesolo,udaljen je  70 metara od plaže letovališta Lido di Jesolo

Hotel: lobi, terasa, restoran, parking  /ograničen broj mesta /, 1 suncobran i 2 ležaljke na plaži su uključeni u cenu, besplatan Wi Fi u lobiju

Sobe : TWC, sef, SAT TV, telefon , klima uređaj , balkon. 
 

Ishrana: doručak - švedski sto, večera - izbor tri jela (meso ili riba), salate-švedski sto

 

hotel Arena 3* – cenovnik

Cena je po osobi na bazi 7 polupansiona U cenu je uključen najam jednog suncobrana i dve ležaljke po sobi

Datum dolaska

16.06

23.06

30.06

07.07

14.07

21.07

28.07

04.08

11.08

18.08

25.08

01.09

08.09

15.09

22.09

Naziv hotela

Usluga

Hotel Arena

3*

1/2+2 PP

300

300

355

355

355

355

355

459

459

355

300

265

-

-

-

Deca 0-2.99 g  besplatno u pratnji dve odrasle osobe, bez hrane  (doplata za krevetac i obrok  je na licu mesta). Deca 3-11.99 g u pratnji dve odrasle osobe u 1/2+1 sobi imaju popust 50%. III i IV odrasla osoba  i deca od 14 g  u 1/2+2 sobi imaju popust 20%. Doplata za 1/1 sobu (na upit) – 11 eur po sobi po noćenju. Doplata za PA – 8 eur po osobi po danu. 

LEGENDA: ND – noćenje sa doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), AI – all inclusive (sve uključeno. Doručak, ručak, večera, lokalna pića, užina), PA – pun pasnion (doručak, ručak, večera), A/C – klima uređaj, 1/2+2 – francuski ležaj ili 2 klasična ležaja + krevet na sprat, 1/2+1 – francuski ležaj ili 2 klasična ležaja + pomoćni ležaj, 1/1 – jednokrevetna soba

U cenu aranžmana je uključeno:

 • smeštaj u izabranom hotelu na bazi 7 PP po osobi
 • korišćenje 1 suncobrana i 2 ležaljke po sobi
 • organizacija putovanja

U cenu aranžmana nije uključeno:

 • Autobuski prevoz . Cena autobuskog prevoza Beograd – Lido di Jesolo – Beograd: odrasli -65 eur po osobi, deca 0-12 god – 55 eur. Polazak iz  Beograda za Lido di Jesoloje dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 19.00h - sa parkinga u Bloku 70 a, ulica dr.Agostina Neta, deo ulice od tržnog centra Delta City ka reci Savi. Sastanak grupe je u 18.30h. Skupljanje putnika iz Lido di Jesolo-a za Srbiju je subotom u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli,  usmeno, telefonom ili SMS-om. Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 1.950,00 dinara po osobi (povratna karta). U pitanju su visokopodni autobusi turističke klase sa svim sadržajima (klima, video i audio uređaji). Minimum  za organizovanje autobuskog prevoza je 30 putnika. U slučaju manjeg broja putnika postoji mogućnost da putnici kod pumpe Calstrote kod San Dove di Piave pređu u autobus /mini bus lokalnog partnera koji će ih odvesti na odredište, ili će autobus za Rimini prvo ući u Lido, a kad ostavi putnike nastaviti za Rimini. Polasci za Lido di Jesolo 16.06. ,15.09. i 22.09. kao i povratak iz Lido di Jesola biće organizovani ukoliko bude minimum 35 platežnih putnika.

Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku i sedištu. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.

Sedište u autobusu:  Ukoliko stranke žele da sede u prvih pet redova u autobusu ili na donjoj platformi u dabldekeru doplata je 40 eur po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je to naglasiti .

 • Lokalna boravišna taksa – plaća se u hotelu po dolasku. Hotel 2* - 0,60 eur po osobi po noćenju. Hotel 3* - 1 eur po osobi po noćenju. Deca do 12 god ne plaćaju komunalnu taksu.
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje (preporučuje se. Putnici ga mogu uplatiti u T.A. Duga travel)
 • individualni troškovi

PLAĆANJE:

 • Plaćanje u dinarskoj protuvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan uplate
 • Mogućnost plaćanja karticma (dina, visa, master)
 • Mogućnost plaćanja na rate (deponovani čekovi)

VAŽNE NAPOMENE

 • Cene hotelskog smeštaja zavise od njegovog kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima se peškiri menjaju jednom do dva puta u toku smene. Kvalitet, količina i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije i cene hotela.
 • U velikom broju italijanskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom (bez tuš kabine)
 • Kategorizacija hotela je izvršena prema italijanskim nacionalnim standardima.

MINIMUM PUTNIKA ZA REALIZACIJU PUTOVANJA JE 35, U SUPROTNOM KRAJNJI ROK ZA OTKAZ ARANŽMANA I OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA JE 5 DANA PRE POLASKA.

OVO PUTOVANJE JE U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA PUTOVANJA AGENCIJE DUGA TRAVEL D.O.O., IVANA ĐAJE 3, BEOGRAD I VAŽEĆIM ZAKONOM O TURIZMU REPUBLIKE SRBIJE.

                                                                       Molimo Vas da pažljivo pročitate Ugovor o putovanju         


Galerija fotografija