Ski ili spa na jedan dan
skijanje ili spa centar po želji
Ski ili spa na jedan dan

Ski ili spa na jedan dan

Autobusom / polasci svakog petka

 

Dosta vam je svega, želite samo da jedan dan posvetite sebi i svojim zadovoljstvima.Pozivamo vas da taj jedan dan  provedete na snegu u Banskom ili u spa centru hotela Hot Springs  Medical & spa 4* u Banji Bansko.

    Grad  Bansko  nalazi  se na reci  Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče  od  reči  BAN  što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I  6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m  a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je  Vihren  2.914.metara. Bansko  je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega I  najdužu  zimsku  sezonu  od   sredine  decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko  godina zahvaljujući velikim  investicijama sagradjen  je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila. Stari deo grada sa brojnim mehanama u kojima možete osetiti duh Bugarske privućiće Vas živom muzikom, ukusnom hranom i izvrsnim bugarskim vinima.

Ski ili spa na jedan dan – cenovnik

Polasci: svakog petka, počev od 14.12.  do  15.03.2019.

Cena aranžmana:  40 eur

Program putovanja:

1.dan  petak   Beograd-Bansko

Polazak iz Beograda u 21.00 h sa parkinga Sportskog centra Milan Gale Muškatirović/ ex 25.maj.Putovanje preko Niša, Pirota i Dimitovgrada. Usputna zadržavanja radi odmora.

2.dan subota  Bansko

Dolazak u Bansko  u jutarnjim satima, obično izmedju 08.00 i 09.00 .Ljubiteljima  skijanja na raspolaganju je preko 50 km ski staza.Ski gondola počinje da radi u 9.00 h.Možete se skijati ceo dan-jednodnevna ski karta oko 30 eur.Za one druge koji nisu ljubitelji skijanja predlažemo odlazak u jedan od najboljih spa i wellnes hotela Bugarske, Hot Springs  Medical & Spa  hotel 4* www.hotsprings-spa.com . Isprobajte mineralne bazene/ temperatura vode je 36 C,saune/parna,slana,turska,finska,bio, iglo i ledenu fontanu, veliki broj medicinskih i kozmetičkih tretmana.U hotelu možete i ručati.Korišćenje wellnes i spa centra je 49 leva/odrasli-oko 25 eur i  30 leva/deca do 13,99 god –oko 16 eur.

Polazak za Beograda je izmedju 16.00 i 17.00 sati po bugarskom vremenu.Putovanje preko Dimitrovgrada,Pirota i Niša.Dolazak u Beograd  u noćnim satima.

    Aranžman obuhvata:

  • Autobuski prevoz na relaciji Beograd-Bansko-Beograd/autobusi turističke klase,klima,video oprema
  • Pratioca grupe
  • Organizaciju putovanja

Aranžman ne obuhvata:

  • Troškove ski pasa, ulaznicu u spa i wellnes centar
  • Medjunarodno zdravstveno osiguranje

Galerija fotografija