Prevoz ITALIJA- Duga Travel

prevoz putnika - Duga Travel

Obaveštavamo Vas da ćemo i ove godine, kao i svih prethodnih, vršiti uslugu organizovanog prevoza putnika na relaciji Beograd – Lido di Jesolo/Rimini – Beograd.

 

Cenovnik po destinacijama

Lido di Jesolo

Rimini

Autobuski prevoz

Beograd

Beograd

Odrasli

65 eur

90 eur

Deca do 12 godina

55 eur

75 eur

 

 

 

 


Smene su na 8 dana / 7 noćenja

Polazak iz Srbije

21.06.

28.06.

05.07.

12.07.

19.07.

26.07.

Povratak iz Italije

29.06.

06.07.

13.07.

20.07.

27.07.

03.08.

 

Polazak iz Srbije

02.08.

09.08.

16.08.

23.08.

30.08.

06.09.

Povratak iz Italije

10.08.

17.08.

24.08.

31.08.

07.09.

14.09.

 

Ne postoji mogućnost potvrde prevoza u jednom pravcu.

Polazak iz  Beograda za Rimini je u 14:00 h, iz ulice Dr. Agostina Neta (Blok 70 A) na Novom Beogradu, u delu ulice od Delta City-ja i Tehnomanije ka reci Savi.

Polazak iz  Beograda za Lido di Jesolo je u 19:00 h, iz ulice Dr. Agostina Neta (Blok 70 A) na Novom Beogradu, u delu ulice od Delta City-ja i Tehnomanije ka reci Savi. U slučaju spajanja sa grupom za Lido di Jesolo polazak je u periodu od 14:00 h do 19:00 h.  

Tokom sezone moguća je promena mesta i vremena polaska, o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.

Prijem putnika iz Riminija za Srbiju je u popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS-om.

U slučaju spajanja sa grupom za Lido di Jesolo, moguć je transfer drugim vozilom (od Novente pored autoputa) do Riminija i nazad.

Prijem putnika iz Lido di Jesolo-a za Srbiju je u kasnim popodnevnim satima. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg hotela može biti i do 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka, putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima na dan povratka putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS-om.

U slučaju spajanja sa grupom za Rimini, moguć je transfer manjim vozilom (od Novente pored autoputa) do Lida di Jesolo i nazad. Zbog velikog broja hotela i brzine razvoženja/prijema putnika, mogući su transferi manjim vozilom do/od hotela u letovalištu. U slučaju spajanja, dolazak u letovalište je u ranim jutarnjim satima.

Organizator prevoza vozi putnike do hotela (najbliže sto može prići autobus) i nazad. Organizator prevoza zadržava pravo da vrši transfer drugim/manjim vozilom (po potrebi agencije) od međustanice ili krajnje autobuske stanice do odredišta iz aranžmana ili od polazišta autobusa ili  odredišta iz aranžmana do međustanice gde se ulazi u autobus do krajnje stanice. Postoji mogućnost čekanja (do 60 minuta) do ili od mesta transfera (tokom presedanja).

Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 1.950,00 dinara po osobi (povratna karta).

Minimum  za organizovanje autobuskog prevoza je 30 putnika. Napomena: Autobus ne vozi do Riccione-a, i Pesaro-a. Putnici mogu nastaviti put lokalnim gradskom linijom iz Riminija.

Prtljag: cena prevoza obuhvata i prevoz do dva komada ličnog prtljaga, neophodnog za vreme letovanja. U slučaju većeg broja prtljaga, prevoznik ili organizator putovanja, u interesu komfora ostalih putnika, neće primiti višak prtljaga, kao ni drugu robu koja nije za ličnu upotrebu.

Vizni režim: Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Za ulazak u zemlje Evropske Unije neophodno je da putna isparava važi minimum 6 meseci od završetka planiranog putovanja. Molimo putnike da vode računa o važnosti putnih isprava, naročito dečijih.

Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.

Organizator zadržava pravo da za prevoz angažuje sve tipove turističkih autobusa koji ispunjavaju uslove predviđene propisima (minibus, autobus) i druga prevozna sredstva, ako to okolnosti uslovljavaju.