Licenca A 20 045/2     +381 11 30 85 350     duga90@ptt.rs

Obilazak tri grada - Budimešte, Beča, Bratislave

Spa vikend u termama Mošonmadjarovar

4 dana autobusom / 2 noćenja

 • Budimpesta 02
 • Budimpesta 22
 • Bec 01
 • Bec 06
 • Bratislava 02
 • Bratislava 03
 • Budimpesta 02
 • Budimpesta 22
 • Bec 01
 • Bec 06
 • Bratislava 02
 • Bratislava 03

Mađarska je zemlja centralne Evrope, sa površinom od oko 93.000 m2 i sa oko 10 milona stanovnika. Pretežno je ravničarska zemlja, a njen brdski i planinski deo je na severu, naročito uz granicu sa Slovačkom. Mađarska je zemlja koja nema izlaz na more ali i pored toga ima enormni prirodni hidro potencijal koju čine mnogobrojna jezera, reke i čak preko 1500 termalnih, lekovitih mineralnih izvora koje Mađari veoma vešto koriste, kao prirodni lekoviti potencijal. Jedan od najznačajnijih turističkih resursa Mađarske jeste upravo banjski turizam.Upravo zbog toga, banjski turizam, poprima najznačajnije mesto u turističkoj ponudi Mađarske. Još su stari Rimljani otkrili lekovitost termomineralnih voda, dok su značajan doprinos razvoju banjske kulture i lečenja vodom u Mađarskoj dali Turci.

Wellnes Centar Bio Flexum u gradu Mošonmađarorvar ima ukupno 7 bazena, 3 na otvorenom, 4 u zatvorenom delu.Nalazi se u blizini prirodnih vodenih izvora, i reka u zelenom pojasu. Pored relaksirajućeg i zdravstvenog efekta lekovita voda je blagotvorna kod bolesnih desni, štitne žlezde, kao i šireg spektra reumatskih tegoba. Mošonmađarorvar nalazi se na krajnjem severozapadu Madjarske, blizu auto puta M1, nedaleko od austrijske i slovačke granice, i idealan je za odmor prilikom putovanja ka Austirji i dalje. (Sadržaj : bazen za plivanje do 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna voda, finska sauna, infrared sauna, kneipp, hidromasaže, masaže, terapijske usluge,

Program putovanja:

Prvi dan Beograd-Budimpešta
Sastanak putnika u 22.30 h na parkingu SPC Milane Gale Muškatirović .Polazak iz Beograda u 23.00.Noćna vožnja preko Novog Sada i Subotice.Usputna zadržavanja radi odmora.

Drugi dan Budimpešta- Mošonmadjarovar
Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima.Panoramsko razgledanje grada: Trg Heroja, Bazilika Sv.Ištvana, Ribarska tvrdjava, Brdo Gelert, mostovi na Dunavu…Slobodno vreme za individualno razgledanje grada ili fakultativno –Krstarenje Dunavom.Nastavak putovanja za Mošonmadjarovar-banjski centar koji se nalazi na krajnjem severozapadu Madjarske, u neposrednoj blizini Austrije i Slovačke..Dolazak u poslepodnevnim satima. Smeštaj u hotel Minerva 3*.Obilazak Mošonmadjarovara. Slobodno vreme.Noćenje.

Treći dan Mošonmadjarovar – Beč/fakultativno
Doručak.Slobodno vreme za kupanje i odmor u Wellnes Centar Bio Flexum ili fakultativni izlet u Beč i outlet centar Parndorf. Za putnike koji putuju u Beč- panoramsko razgledanje grada sa vodičem,Slobodno vreme za individualno razgledanje grada.Povratak u Mošonmadjarovar u večernjim satima.Noćenje.

Četvrti dan Mošonmadjarovar – Bratislava/fakultativno – Beograd
Doručak.Posle doručka napuštanje soba i ostavljanje stvari u autobus.Slobodno vreme za kupanje i odmor u Wellnes Centar Bio Flexum ili fakultativni izlet u Bratislavu.Za putnik koji putuju u Bratislavu –razgledanje grada sa vodičem.Slobodno vreme za individualno razgledanje grada.Povratak u Mošonmadjarovar i nastavak putovanja za Beograd.Putovanje preko Budimpešte, Segedina ,Subotice i Novog Sada.Dolazak u Beograd u kasnim noćnim satima.

Termini putovanja i cene aranžmana:
11.07./14.07.2019. - 89 eur
08.08./11.08.2019. – 89 eur
26.09./29.09.2019. – 89 eur
19.12./22.12.2019.- 89 eur

Aranžman obuhavata:
- Boravak na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu Minerva 3* u Mošonmadjarovaru
- Autobuski prevoz turističkim autobusom/klima uredjaj,grejanje, audio i video oprema
- Panoramsko razgledanje Budimpešte
- obilazak Mošonmadjarovara
- usluge pratioca grupe
- organizacija putovanja

Aranžman ne obuhvata:
- putno zdravstveno osiguranje
- individualne troškove
- fakultativne izlete

Cene fakultativnih izleta:
- Krstarenje Dunavom u Budimpešti - 15 eur/ minimum za realizaciju je 25 putnika
- Izlet u Beč i Parndorf – 15 eur /minimum za realizaciju je 15 putnika
- Izlet u Bratislavu - 10 eur / minimum za realizaciju je 15 putnika

 

Organizator putovanja Duga travel doo, Ivana Djaje 3, Beograd, licenca broj OTP 045/2016
Minimum putnika za realizaciju putovanja je 40. Agencija može otkazati putovanje 5 dana pre početka putovanja u slučaju nedovoljnog broj putnika.

Nađite nas na FB

Kontakt

Ivana Đaje broj 3
www.dugatravel.com 
+381 11 308 53 50
duga90@ptt.rs

OTP A 20 045/2020
Licenca za organizovanje turističkih putovanja